Nyelv váltás:MagyarChange Language:English

Ügyfélszolgálat

Foglaljon időpontot interneten keresztül központi irodánkba, vagy bármely kirendeltségünkre! További elérhetőségeinket itt találja!

Időpont foglalás

Hitelkalkulátor

Tőke:
Türelmi idő:
Futamidő:
Kamat:
Nem kérek nyomtatást:

Hírek

2020/09/21

Szintet léphetnek a kisvállalkozások Már a legkisebb cégeknek is tőkepartnere lehet az állam, ha igénybe veszik a Fehérvár Tőkealapban együttműködő partnerek által nyújtott újfajta finanszírozási formát – hangzott el a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által szervezett megbeszélésen. Tovább...

2020/08/16

Egyetemen tanítják a mikrofinanszírozást Választható kurzus lesz idén ősztől a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a „Mikrofinanszírozás közpénzből”, melyet a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) szakemberei dolgoztak ki. Tovább...

2020/08/16

Közpénzek a mikrofinanszírozásban: tanulmány az állami szerepvállalásról A banki hitelezésből kiszoruló ügyfelek finanszírozásában helye van a közpénzből működtetett mikrohitel-alapoknak, sőt, gazdasági-társadalmi szempontból kívánatos is létrehozásuk – szögezi le Szekfü Tibor, a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat elnökének az ERENET szaklapban most megjelent tanulmánya. Tovább...


Teljeskörű digitális ügyintézés a mikrohitel-ügyfeleknek

A Credinfo rendszer egyedülálló a hazai piacon, mert mind a vállalkozók, mind a hitelszolgáltatók folyamatait végigkíséri és támogatja a teljes hitel életút során, kiegészítve egyéb üzletfejlesztési szolgáltatásokkal.

A rendszer kidolgozása 2000-ben kezdődött, a hazai non-profit mikrofinanszírozó szektorból érkező igények alapján, és 2004-ben indult a széles körű felhasználás a mikrofinanszírozó szervezetek részéről. Az ügyfelek létszáma folyamatosan bővült, mára a Credinfo a legelterjedtebb hitelinformációs rendszer a mikrofinanszírozó szektorban Magyarországon, emellett külföldi referenciákat is fel tud mutatni a cég (www.credinfo.no – Norvég felhasználó). A vállalkozásfejlesztési alapítványok mellett pénzügyi zrt-k is egyre nagyobb számban használják a Credinfo rendszert.

Egyedülálló és úttörő jellege abban rejlik, hogy mikrofinanszírozó szervezetek számára komplex hiteligénylő és –nyilvántartó rendszert biztosít, a vállalkozók számára pedig megkönnyíti, és on-line alapokra helyezi mikrohitel igénylés benyújtását, és kiegészítő üzleti szolgáltatásokat biztosít, mint például a cég gazdálkodásának elemzése.

A Credinfo rendszer innovatív jellege miatt több nemzetközi elismerést is nyert: 2009-ben a Fondazione Giordano dell’Amore által odaítélt, Legjobb gyakorlatnak járó elismerést „innováció és fenntarthatóság” kategóriában, illetve 2011-ben vették át Londonban a cég képviselői a neves „MicroFinance Recognition Award”-ot befektetés és innováció kategóriában.

2019-től pedig a spanyol Cádizi Egyetem nemzetközi vállalkozásfejlesztési MBA képzésében külön modult szenteltek a mikrohitel-programok menedzselésének, és jó példaként a Credinfo rendszer kerül bemutatásra, mint komplex vállalkozásfejlesztési és hitelinformációs eszköz.