Nyelv váltás:MagyarChange Language:English

Ügyfélszolgálat

Foglaljon időpontot interneten keresztül központi irodánkba, vagy bármely kirendeltségünkre! További elérhetőségeinket itt találja!

Időpont foglalás

Hitelkalkulátor

Tőke:
Türelmi idő:
Futamidő:
Kamat:
Nem kérek nyomtatást:

Hírek

2020/05/30

A járvány ellenére töretlen az érdeklődés az RVA Group hiteltermékei iránt Az év első 5 hónapjában már közel annyi érdeklődés és hiteligény futott be az RVA Group szervezeteihez, mint a tavalyi évben. Mindez azt bizonyítja, hogy a mikrohitelezési szektorra a válság idejében még nagyobb szüksége van a cégeknek, és a legkisebbeknek a túlélést is jelentheti a mikrofinanszírozás. Tovább...

2020/04/21

Drasztikus hatásoktól tartanak a mikrovállalkozók A legkisebb családi cégek azonnal szembesültek a koronavírus-járvány okozta válság hatásaival, és alig 1-2 hónapra elegendő tartalékuk van csak – derül ki abból a felmérésből, amit a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat végzett több mint 500 mikrovállalkozó körében. A cégek üdvözlik a kormány eddigi intézkedéseit, és kedvezményes, banki feltételeknél kedvezőbb hitellehetőséget szorgalmaznak. Tovább...

2020/04/21

Teljeskörű digitális ügyintézés a mikrohitel-ügyfeleknek A hiteligényléstől a törlesztés lezártáig elérhető a digitális ügyintézés a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat tagszervezeteinek, és azok vállalkozói ügyfélkörének – és mindez nemcsak a járvány okozta válság miatt, hanem már évek óta eredményesen használják a magyar fejlesztésű, nemzetközi díjakat nyert Credinfo rendszert. Tovább...


Teljeskörű digitális ügyintézés a mikrohitel-ügyfeleknek

A Credinfo rendszer egyedülálló a hazai piacon, mert mind a vállalkozók, mind a hitelszolgáltatók folyamatait végigkíséri és támogatja a teljes hitel életút során, kiegészítve egyéb üzletfejlesztési szolgáltatásokkal.

A rendszer kidolgozása 2000-ben kezdődött, a hazai non-profit mikrofinanszírozó szektorból érkező igények alapján, és 2004-ben indult a széles körű felhasználás a mikrofinanszírozó szervezetek részéről. Az ügyfelek létszáma folyamatosan bővült, mára a Credinfo a legelterjedtebb hitelinformációs rendszer a mikrofinanszírozó szektorban Magyarországon, emellett külföldi referenciákat is fel tud mutatni a cég (www.credinfo.no – Norvég felhasználó). A vállalkozásfejlesztési alapítványok mellett pénzügyi zrt-k is egyre nagyobb számban használják a Credinfo rendszert.

Egyedülálló és úttörő jellege abban rejlik, hogy mikrofinanszírozó szervezetek számára komplex hiteligénylő és –nyilvántartó rendszert biztosít, a vállalkozók számára pedig megkönnyíti, és on-line alapokra helyezi mikrohitel igénylés benyújtását, és kiegészítő üzleti szolgáltatásokat biztosít, mint például a cég gazdálkodásának elemzése.

A Credinfo rendszer innovatív jellege miatt több nemzetközi elismerést is nyert: 2009-ben a Fondazione Giordano dell’Amore által odaítélt, Legjobb gyakorlatnak járó elismerést „innováció és fenntarthatóság” kategóriában, illetve 2011-ben vették át Londonban a cég képviselői a neves „MicroFinance Recognition Award”-ot befektetés és innováció kategóriában.

2019-től pedig a spanyol Cádizi Egyetem nemzetközi vállalkozásfejlesztési MBA képzésében külön modult szenteltek a mikrohitel-programok menedzselésének, és jó példaként a Credinfo rendszer kerül bemutatásra, mint komplex vállalkozásfejlesztési és hitelinformációs eszköz.