Nyelv váltás:MagyarChange Language:English

Ügyfélszolgálat

Foglaljon időpontot interneten keresztül központi irodánkba, vagy bármely kirendeltségünkre! További elérhetőségeinket itt találja!

Időpont foglalás

Hitelkalkulátor

Tőke:
Türelmi idő:
Futamidő:
Kamat:
Nem kérek nyomtatást:

Hírek

2016.08.09

Sikertermék lett az RVA Növekedési Mikrohitel Idén már közel százmillió forinttal segítette az RVA a fehérvári mikrovállalkozókat az önkormányzat által biztosított kamattámogatási program keretében. Az RVA és az Önkormányzat együttműködése példaértékű, és mindkét fél elkötelezett az együttműködés folytatása iránt. Tovább...

2017.04.10

Sikeres felmérés a vállalkozások üzleti környezetéről Az RVA nyereményjátékának nyertese: Holovits Tamás vállalkozó Tovább...

2017.03.29

ATM for SMEs Interreg Europe projekt hírlevél 2017/1 Tovább...


Európai Jó Gyakorlat lett az RVA könnyen elérhető mikrohitele!

Agrár mikrohitel
Az Európai Mikrofinanszírozási Hálózat által szerkesztett kiadvány döntéshozók, agrárszakemberek és vállalkozás-finanszírozási szereplők számára foglalja össze a 15 legfontosabb európai kezdeményezést, mely a vidéki területeken és agrár ágazatban működő kisvállalkozások finanszírozásáról szól.

E tizenöt jó példa között kapott helyet a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) által nyújtott, hatékonyan és egyszerűen elérhető mikrohitel-program is. A kiadvány kiemeli, hogy a CREDINFO nemzetközi hitelinformációs rendszer jóvoltából az RVA hitelei egyszerűen, otthonról is igényelhetők, és a hitelbírálat is gyorsan lezajlik. Az on-line helpdesk pedig bármikor a kliensek rendelkezésére áll kérdés esetén, vagy ha például az üzleti terv elkészítése során kell egy kis segítség.

Az RVA mikrohitele tehát egy innovatív, európai szintű szolgáltatás egy, a bankok által eddig kevéssé preferált területen. A legkisebb cégeket célozza meg, melyek jelentősége nemzetgazdasági szempontból mégis óriási. Ezért javasolható az RVA kezdeményezésének kibővítése országos, vagy akár európai szinten is – állapítja meg a kiadvány.